Израдувајте ги Вашите вработени!

Гифт картички за компании.

Во giftcards.mk напорно работиме со цел да понудиме огромен избор на најразлични идеи за подарок.

Во моментов располагаме со повеќе од 100 различни типови на гифт картички кои можете да ги подарите!

Покрај тоа, компаниите имаат многу повеќе дополнителни можности при купување на гифт картички за корпоративни цели.

Подарете им на Вашите вработени ваучери со вредност, а потоа секој вработен сам нека ја одбере својата гифт картичката во таа вредност.

Зошто

?

Гифт картички за компании.

Израдувајте ги Вашите вработени!

underline png

Во    напорно работиме со цел да понудиме огромен избор на најразлични идеи за подарок.

Во моментов располагаме со повеќе од 100 различни типови на гифт картички кои можете да ги подарите!

Покрај тоа, компаниите имаат многу повеќе дополнителни можности при купување на гифт картички за корпоративни цели.

Подарете им на Вашите вработени ваучери со вредност, а потоа секој вработен сам нека ја одбере својата гифт картичката во таа вредност.

Picture 1.2

?

Зошто

Едноставно направете големи нарачки.

Гифт картички со Ваш дизајн, лого и порака.

Вашите вработени добиваат персонализиран подарок на email.

Плаќање преку фактура.

Здраво Стефан!

Како би изгледале Вашите подароци:

емаил

Контактирајте нè и нашиот тим ќе изработи понуда според Вашите потреби.

Едноставно направете големи нарачки.

Гифт картички со Ваш дизајн, лого и порака.

Вашите вработени добиваат персонализиран подарок на email.

Плаќање преку фактура.

Како би изгледале Вашите подароци:

Здраво Стефан,

Контактирајте нè и нашиот тим ќе изработи понуда според Вашите потреби.