Опис

Оваа гифт картичка може да се искористи за купување на производи во физичките продавници на Cosmo.

 • Т.Ц. Зебра
 • City mall
 • ГТЦ
 • Т.Ц. Lisa
 • East Gate Mall
 • Градски Ѕид, Скопје
 • Куманово
 • Тетово

При користење на картичката, целиот износ мора да биде искористен.
Доколку вредноста на гифт картичката е недоволна за купување на саканиот производ, разликата може да се доплати.

Cosmo

Цена
1,000 ден - 5,000 ден
Избриши
Тип на гифт картичка
На кого ја испраќаш оваа картичка?
Емаил адреса каде сакаш да пристигне оваа картичка.
Телефонски број каде сакаш да пристигне оваа картичка.
Тип на гифт картичка
На кого ја испраќаш оваа картичка?
Емаил адреса каде сакаш да пристигне оваа картичка.
Телефонски број каде сакаш да пристигне оваа картичка.
Тип на гифт картичка
На кого ја испраќаш оваа картичка?
Емаил адреса каде сакаш да пристигне оваа картичка.
Телефонски број каде сакаш да пристигне оваа картичка.
+
+
+
+
+
0 ден
0 ден
 • Options Price: 0 ден
 • Product Price: 1,000 ден
 • Total: 0 ден
SKU: N/A