Опис

Правила за користење на Domino’s Pizza гифт картичките:

*За користење на ваучерот од 600 денари – потребно е да нарачате било кои 2 производи од минимум по 300 денари.

* За ваучер од 900 денари – потребно е да нарачате најмалку 2 производи од  по 450 денари.

*За ваучер од 1.200 потребно е да нарачате најмалку 3 производи од по 400 денари.

–  Може да одберете било кој производ од таа вредност.

– Оваа гифт картичка може да се искористи само преку контакт центарот или во ресторан.

–  При користење на картичката , целиот износ мора да биде искористен.

– Доколку вредноста на гифт картичката е недоволна за купување на саканите производи разликата може да се доплати.

 

Domino’s Pizza

Цена
600 ден - 1,200 ден
Избриши
Тип на гифт картичка
На кого ја испраќаш оваа картичка?
Емаил адреса каде сакаш да пристигне оваа картичка.
Телефонски број каде сакаш да пристигне оваа картичка.
На кого ја испраќаш оваа картичка?
Телефонски број на оној кој треба да ја прими оваа картичка.
Адреса каде сакаш да биде доставена оваа картичка.
Тип на гифт картичка
На кого ја испраќаш оваа картичка?
Емаил адреса каде сакаш да пристигне оваа картичка.
Телефонски број каде сакаш да пристигне оваа картичка.
На кого ја испраќаш оваа картичка?
Телефонски број на оној кој треба да ја прими оваа картичка.
Адреса каде сакаш да биде доставена оваа картичка.
Тип на гифт картичка
На кого ја испраќаш оваа картичка?
Емаил адреса каде сакаш да пристигне оваа картичка.
Телефонски број каде сакаш да пристигне оваа картичка.
На кого ја испраќаш оваа картичка?
Телефонски број на оној кој треба да ја прими оваа картичка.
Адреса каде сакаш да биде доставена оваа картичка.
+
+
+
+
+
0 ден
0 ден
  • Options Price: 0 ден
  • Product Price: 600 ден
  • Total: 0 ден
SKU: N/A