Опис

Оваа гифт картичка може да се искористи за вежбање преку мобилната апликација FitKit достапна за iOS и Andorid или FitKit Plus web платформата.

FitKit е мобилна апликација што овозможува вежбање во најдобрите фитнес и спортски центри во државата. Може да се вежба сѐ! Каде сакаш, кога сакаш, сега и online!

Дополнителни Информации

Вредност

15 кредити, 30 кредити

FitKit

Цена
1,000 ден - 1,800 ден
Избриши
Тип на гифт картичка
На кого ја испраќаш оваа картичка?
Емаил адреса каде сакаш да пристигне оваа картичка.
Телефонски број каде сакаш да пристигне оваа картичка.
Тип на гифт картичка
На кого ја испраќаш оваа картичка?
Емаил адреса каде сакаш да пристигне оваа картичка.
Телефонски број каде сакаш да пристигне оваа картичка.
+
+
+
+
+
0 ден
0 ден
  • Options Price: 0 ден
  • Product Price: 1,000 ден
  • Total: 0 ден
SKU: N/A