Услови за замена и враќање на производ

Со купување на производ од giftcards.mk вие се согласувате со општите услови за достава, замена и враќање на производи.

Замената се врши само во случај кога производот е нефункционален, оштетен или доколку е испратен грешен производ. Производот може да биде заменет со нов само доколку не е претходно користен и е уредно спакуван во оригиналното пакување.

При превземање на пратката Ве молиме во присуство на курирот да го проверите својот пакет. Доколку на него има видливи оштетувања (искинати делови или нагмечување) производот не би требало да го превземете. Во овој случај ве молиме да ни испратите емаил со Вашите податоци (име, презиме и телефон) на адресата support@giftcards.mk и да ги наведете причините поради кои сте одбиле да го превземете производот. Во најкраток можен рок ќе Ве известиме за понатамошната постапка. Ве молиме да не контактирате најдоцна во рок од 24 часа од приемот на пратката. Нашите оператоти ќе ве известат за понатамошната постапка, во најкраток можен рок. Замената на производот може да ја направите во договор со нашите оператори. При овие услови трошоците за доставата и евентуалните други трошоци за замената ќе ги сноси giftcards.mk.