Одбери го

вистинскиот подарок

за секоја пригода!

Одбери го

вистинскиот подарок

за секоја пригода!

Одбрани Категории 

Одбрани Категории

ПОПУЛАРНO

НАЈПРОДАВАНИ

ТОП 3 ЗА НЕА

НАЈНОВИ

Најлесниот начин до вистинскиот подарок!
Одбери ја вистинската
Гифт Картичка

Имаме гифт картички соодветни за секого и секоја пригода.

Одбери помеѓу
Дигитална & Физичка

Физичките картички пристигнуваат на адреса, додека дигиталните на емаил или СМС.

Одбери уникатно
Пакување

Секое пакување може да ја направи твојата гифт картичка уште поуникатна.

Додај
Своја Порака

Додади лична порака или честитка на секоја твојата картичка.

Најлесниот начин до вистинскиот подарок!
Одбери ја вистинската
Гифт Картичка

Имаме гифт картички соодветни за секого и секоја пригода.

Одбери помеѓу Дигитална & Физичка

Физичките картички пристигнуваат на адреса, додека дигиталните на емаил или СМС.

Одбери уникатно
Пакување

Секое пакување може да ја направи твојата гифт картичка уште поуникатна.

Додај
Своја Порака

Додади лична порака или честитка на секоја твојата картичка.

Зошто гифт картичка?

БИДЕЈЌИ Е СЕКОГАШ ВИСТИНСКИОТ ПОДАРОК!
Брзо и едноставно решение за подарок за секоја пригода.
Твојата гифт картичка може да биде уникатно спакувана и персонализирана.
Твоите пријатели ќе имаат слобода да го изберат подарокот кои тие најмногу го сакаат.
Зошто гифт картичка?
БИДЕЈЌИ Е СЕКОГАШ ВИСТИНСКИОТ ПОДАРОК!
Брзо и едноставно решение за подарок за секоја пригода.
Твојата гифт картичка може да биде уникатно спакувана и персонализирана.
Твоите пријатели ќе имаат слобода да го изберат подарокот кои тие најмногу го сакаат.

Изненадете ги Вашите сакани со
Гифт Картичка

Брза Испорака или инстант емаил / СМС

Одберете од повеќе од 100 различни гифт картички

Изненадете ги Вашите сакани
со Гифт Картичка

Брза Испорака или инстант емаил / СМС

Одберете од повеќе од 100 различни гифт картички

Често Поставувани Прашања

Често Поставувани Прашања

giftcards.mk е компанија специјализирана за продажба на гифт картички. Наша главна цел е да се осигураме дека секогаш ќе го најдете вистинскиот подарок.

Секоја гифт картичка има своја вредност. Таа може да биде искористена како платежно средство за купување на производи и услуги од страна на корисникот.

Физичките гифт картички се пластифицирани картички кои можат да бидат доставени до Вашата адреса или до адресата на примачот на картичката. Овие картички, исто така, можат да бидат спакувани за било каква пригода.

Дигиталните гифт картички се испраќаат веднаш до Вашата емаил адреса или до емаил адресата на примачот. Дигиталните гифт картички можат да бидат персонализирани со Ваша порака која би го направила подарокот уникатен.

Најпрво проверете во Spam или Promotions фолдерите. Доколку не успеете да го пронајдете тука, пишете ни на support@giftcards.mk и ние ќе се потрудиме веднаш да го добиете вредносниот ваучер на дадениот email.

Со цел искуството на купување да го направиме најлесно што може, не е потребно да креирате корисничка сметка.

Физичките гифт картички можат да се платат со картичка на нашата веб страна или во готовина при испорака. Дигиталните гифт картички можат да бидат платени само со картичка на нашата веб страна.

Можете да ги користите сите дебитни и кредитни картички издадени од страна на Master Card, Maestro, Visa и Diners. Ве молиме осигурајте се со вашата банка дали Вашата картичка може да биде користена за плаќања преку интернет.

Нашиот тим е тука да помогне.

Нашиот тим е тука да помогне.
Тука сме да ти помогнеме и да одговориме на сите твои прашања. Те очекуваме.