Гифт картички за компании.

Giftcards logo

Одберете од 50+ различни гифт картички и израдувајте ги вашите вработени и лојални корисници!

Подарувајте гифт картички брзо и во истиот момент со едноставно API поврзување.

Giftcard

Секој сам го одбира
својот подарок!text underline

giftcards.mk Вредносниот Ваучер му овозможува на корисникот да го замени за било која гифт картичка по сопствен избор од целиот наш каталог.

Зошто да одберете корпоративни гифт картички? Giftcards logo

Едноставно направете големи нарачки.

Гифт картички со Ваш дизајн, лого и порака.

Персонализиран подарок на имејл, СМС или вибер.

Испратете веднаш или на одреден датум и час.

Плаќање преку фактура.

Контактирајте нè и нашиот тим ќе изработи понуда според Вашите потреби.

Giftcards logo